Rólam

Hivatásomnak tekintem a tőzsdei kereskedést és tudatos vagyonkezelést. Sok ezer órányi tanulás, gyakorlás és tőzsdei kereskedés után rájöttem, hogy ahhoz, hogy ebből élhessek az általános pénzkezelési szemléletemet is meg kell reformálnom. Saját tapasztalatokon keresztül, elit kereskedőktől és valóban nagy vagyonnal rendelkező emberektől tanulom ennek a hogyanját.


A legelső pillanattól úgy kezelem az egészet, mint egy valódi vállalkozást...

... és ezt nem is lehet másképp csinálni. Miért? Mert egy üzletet viszek gyakorlatilag, aminek a tevékenysége a saját vagyonomnak a kezelése, ezzel termelek pénzt és teremtek gazdag megélhetést. 

Tudom, hogy sokakat érdekel ez az út, mert egy átlagos vállalkozáshoz vagy a hétköznapi mókuskerékhez képest több szabadidővel és sokkal több pénzzel kecsegtet a dolog. De ugye ahogy ez lenni szokott, a dolog nem ennyire pofon egyszerű, de nem is annyira bonyolult - ezt szeretném megmutatni a blogomon keresztül.

Remélem, hogy mindenki tud majd magával vinni valami értékeset miután az oldalamon járt.

- Simon Goldman - 

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el